Contrast
Groter

Mooi, groen en divers!

26 juni 2020

26 juni 2020 – Zonder klankbordgroep geen participatie. Althans niet op de manier waarop we bij de gemeente ’t Suyt II willen realiseren. De leden van de klankbordgroep geven in de verschillende fases hun mening op de plannen en ontwerpen. Natalie Berghoef is één van hen: “Ik vond het een plezierig proces. Ik woon in ’t Suyt I en ben aangesloten omdat ik graag meer over de nieuwe wijk wilde weten. Daarnaast vind ik een groene woonomgeving belangrijk en ik wist dat de ‘groenstrook’ naast het nieuwe woongebied ter discussie zou komen. Als lid van de klankbordgroep kun je meepraten. Die kans hebben we gepakt en onze mening is meegenomen in de uiteindelijke tekeningen. De nieuwe wijk krijgt een goede mix van bebouwing en groen. In het begin dacht ik dat ’t Suyt II een kopie zou gaan worden van de omliggende wijken, maar dat is niet het geval. Het krijgt een eigen karakter en wordt een mooie, groene en diverse woonwijk die qua uitstraling wel goed aansluit bij de andere wijken. Het zal vast veel mensen aanspreken. Hoe nu verder in deze tijd van corona? Daar ben ik ook benieuwd naar. Ik ben benieuwd naar het tijdpad en of er of nog bezwaar wordt gemaakt. Als klankbordgroep blijven we graag aangesloten en meedenken.”