Waddinxveen, een levendig dorp

't Suyt ligt aan de westelijke rand van Waddinxveen Ún midden in de groene Zuidplaspolder. Waddinxveen is een levendig dorp met een rijk verenigingsleven en veel voorzieningen. De gunstige ligging van 't Suyt zorgt ervoor dat vanuit deze mooie nieuwbouwwijk alles in het dorp makkelijk bereikbaar is. Dit sluit prima aan bij de slogan van Waddinxveen 'veel te doen, alles dichtbij'.

              

 

Wonen in Waddinxveen

Waddinxveen bruist van energie: het ligt centraal in de Randstad en heeft een gloednieuw winkelhart, dat op fietsafstand van ’t Suyt ligt. Dit nieuwe winkelcentrum heeft winkels, een gezellig horecaplein en een Cultuurhuys. Waddinxveen heeft veel basisscholen, een middelbare school (van VMBO tot Gymnasium) en meerdere kinderdagverblijven. Er zijn veel verenigingen voor sport en cultuur, actieve serviceclubs, ondernemers en kerkgenootschappen en met elkaar zorgen zij ervoor dat er altijd wel iets te doen is. Iedere vrijdag is er de wekelijkse markt en via www.waddinxveenallesdichtbij.nl kun je nog meer te weten komen over het wonen in Waddinxveen.

In de buurt van de stad

Landelijk wonen en de grote stad toch dicht in de buurt. Dat geldt zeker voor Waddinxveen, dat omringd wordt door Zoetermeer en Gouda en via de A12 en de A20 ook snel bereikbaar is vanuit Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Met twee treinstations en uitstekende busverbindingen is het openbaar vervoer van Waddinxveen goed geregeld. In 2018 komt er zelfs nog een derde trainstation bij. Waddinxveen heeft opvallend veel bedrijvigheid en dus ook veel mogelijkheden voor wie graag dicht bij huis wil werken.

Op de fiets . . .

De recreatiegebieden liggen in ’t Suyt om de hoek! Zowel in het dorp zelf, als in de omgeving is er veel natuur. De Petteplas, de Reeuwijkse Plassen, ’t Weegje en het Bentwoud bieden iedereen die graag buiten is alle mogelijkheden en ruimte. Wonen in Waddinxveen nodigt uit om op de fiets te stappen en het Groene Hart in een rustig tempo te verkennen.

Fietsen in 't Suyt


't Suyt Logo