Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel 31 in optie 54 Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht Kavel verkocht

- Kavel

Kavelgrootte:
Prijs: ,- VON incl. BTW, excl. korting en voordeelregeling.

Download kavelpaspoort
direct inschrijven

Fase 2

Het centrale deel van het plan, met een geheel eigen karakter biedt
ruimte voor een kleinschalige projectbouw. Dit betreft in totaal 12 eengezinswoningen, met een landelijke vormgeving passend binnen 't Suyt. Voor meer informatie ga naar http://www.parcsuythoff.nl/.

Alle kavels in verkoop!

't Suyt bestaat uit verschillende deelgebieden. Bent u benieuwd naar de afmetingen en prijzen? Alle informatie vindt u per kavel via de bovenstaande kaart. Wat opvalt: wonen in 't Suyt hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bouwen is met de prachtige kavelprijzen vaak net zo voordelig als het kopen van een standaard nieuwbouwwoning. En zo heeft u toch uw eigen woonwensen gerealiseerd.

Landelijk wonen

’t Suyt heeft vooral kavels voor vrijstaande woningen en een aantal die bedoeld zijn voor twee-onder-een-kap. Vrijheid in het ontwerp is het sleutelwoord! Met als enige voorwaarde dat het past bij het thema landelijk wonen. Maar dat biedt volop mogelijkheden. Landelijk wonen is in ’t Suyt zeker geen loze kreet. Er zijn watergangen, hagen, groene bermen en rietkragen. Het gevoel van buiten wonen wordt versterkt door de vele planten en bomen in en rondom de wijk, zoals knotwilgen, meidoornen en hazelaars. Het groen en het water zorgen voor een fantastisch uitzicht en vormen een natuurlijke beschutting.

Bourgondisch buiten

’t Suyt ligt aan de rand van Waddinxveen: midden in de polder, maar ook dicht in de buurt van alle voorzieningen. Wie houdt van water, ruimte, natuur en een dorps karakter voelt zich hier zeker thuis. In de omgeving liggen weilanden en wandel- en fietspaden. Wonen in ’t Suyt geeft iedere dag een ‘Bourgondisch vakantiegevoel’. Iedere kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort, waarin de richtlijnen voor het bouwen zijn vastgelegd. Op die manier houdt ’t Suyt zijn eigen identiteit en specifieke karakter.

Download de brochure (PDF 4 MB)


Vier deelgebieden

Twee door hagen omrande gebieden aan de Toernooiweg, met respectievelijk negentien en vijftien kavels voor vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen.

Zone aan het water langs de Plasweg, met dertien royale kavels voor vrijstaande woningen. Het lint wordt in het midden onderbroken door het Speeleiland.

Vijf ruim bemeten kavels aan een natuurlijke waterplas met (riet)eilanden, op de overgang naar de Zevende Tochtweg. Hier komen vrijstaande woningen.

Het centrale deel van het plan, met een geheel eigen karakter biedt ruimte voor een kleinschalige projectbouw. Dit betreft in totaal 12 eengezinswoningen, met een landelijke vormgeving passend binnen 't Suyt. Voor meer informatie ga naar http://www.parcsuythoff.nl/

 

Lekker spelen!

De straten van ’t Suyt bieden alle ruimte om heerlijk te kunnen spelen: hét voordeel van landelijk wonen! Daarnaast is er nog een gaaf speeleiland. Dit ligt midden in ‘t Suyt en is een bijzondere plek. Het is een echt eiland en bereikbaar via een loopbrug. Alleen op het eiland komen is al een avontuur op zich. De speeltuin heeft natuurlijke speeltoestellen van hout en riet. De ondergrond is zand en gras, dus ook voor de allerkleinsten is het hier heerlijk.

De auto is te gast

Voetgangers en fietsers domineren in ’t Suyt en auto’s zijn er te gast. Dat gaat als vanzelf door hoe de straten zijn aangelegd: met molgoten en klinkers langs de randen.  Kinderen kunnen dus veilig buiten spelen en wandelaars en fietsers bewegen zich vrij door de wijk. Bewoners en bezoekers parkeren zo veel mogelijk op eigen terrein, bijvoorbeeld op de oprijlaan. Daarnaast is er een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers.


't Suyt Logo